Afbeelding

Running #8

Februari is omgevlogen! Tijd voor weer een terugblik!

Allereerst afgelopen week.
Woensdag 25 februari deed ik 7 km in 46 min. De opbouw was 8×4 minuten hardlopen met daartussen steeds 2 min wandelen. Het ging bij mij redelijk zwaar en ik weet niet waar dat aan lag. M’n nicht zei dat ze nog wel een rondje kon…

Vrijdag deed ik 35 min achter elkaar rennen en de eindstand was 6 km. Dat is iets sneller dan 10km/uur gemiddeld en dat is wat mij betreft prima!

Zondag deden we 7,7 km in 48 minuten. De opbouw was 5×8 min hardlopen met steeds 2 minuten wandelen tussendoor. Het ging wel goed! :) Twee weken geleden met dezelfde opbouw had ik nog 7 km in 48 min.

Ik kan terugblikken op een mooie Februari maand! Ongeveer 73,8 km in de tweede maand! In de eerste maand was dat nog 59,3 km. Met, net als vorige maand: een mooi ritme, geen uitval, steeds om de dag, met soms twee dagen ertussen en bovendien geen blessures of last. Ik ben weer erg tevreden en het blijft maar leuker worden. Zeker nu ik het erg druk heb merk ik hoe fijn het is om lekker buiten te rennen en energie kwijt te kunnen!

O, en het wordt ook nog eens steeds beter weer!

Liefs, Celine

Advertenties

3 gedachtes over “Running #8

  1. Goed hoor, nu wel oppassen dat je niet té veel gaat doen. rustig blijven opbouwen anders is de kans groot op een blessure. Je conditie opbouwen gaat veel sneller dan je spieren laten wennen aan de belasting van hardlopen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s