About

Celine1Mijn naam is Celine, 18 jaar jong en ik vind alle mogelijke uitingen van creativiteit en sport interessant. Met goede moed begin ik enthousiast aan allerlei plannen en dan zie ik wel waar het schip strandt! Ik heb op hoog niveau gezwommen: elke dag voor vijven mijn bedje uit (en soms ook nog middagtrainingen), nationale selectie, Nederlands kampioen; en probeer nu iedere week te zwemmen en hardlopen op te bouwen (lees hier meer).

Mijn geld gaat meestal naar kleding, boeken en tijdschriften. Verder ben ik op sommige vlakken een petit peu perfectionistisch en op andere vlakken een enorme chaoot. Analyseren en ontwikkelen is wat ik interessant vind en ik bespioneer graag mensen.

264245_156036331133587_2218293_nQua creativiteit probeer ik van alles uit en ik zocht al een tijdje een plekje om dat te delen/ te verzamelen en mezelf daarin te trainen. Ik ben de blog dan ook begonnen met als doel om een andere manier te ontwikkelen om creativiteit te uiten en te stimuleren. Het blijft namelijk toch een kwestie van doen! Ik wil hier in groeien en mezelf verder ontwikkelen; mijn eigen stijl vinden. Ik wil iets doen met al de inspiratie (internet, straat, gesprekken etc) die ik op doe. Bovendien zie ik het als een nieuwe manier om te communiceren en om te groeien als persoon!

Ik weet nog niet waar deze blog mij gaat brengen, ik zie het wel! Ik ben eerlijk en schrijf over dingen die mij op de een of andere manier inspireren of aan het denken zetten. Dingen die ik observeer en natuurlijk dingen die ik creëer en doe.

Ik hoor graag wat jij van de dingen vindt!

Welkom!

Liefs, Celine

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s